News
Loading...

Srbijanski mediji: “Izetbegović za rat spreman – naoružava policiju koja će za svega sedam dana pregaziti Republiku Srpsku”!


“Šef SDA sa svojim saradnicima uveliko razrađuje strategiju za ‘finalni obračun sa Srbima’ i već više od šest meseci tajno naoružava specijalne jedinice policije a Bakira Izetbegovića i njegove NATO gazde jedino brine kako bi Vučić reagovao kad bi napali Srbe u Republici Srpskoj“, piše Vučićev Informer.

U tekstu objavljenom dan ranije, Informer je „otkrio“ najstrože čuvanu tajnu o pripremama Hrvatske za napad na zapadni dio Republike Srpske a u novom tekstu otkriva tajni plan napada specijalnih odreda federalne policije na Republiku Srpsku na dan referenduma, s namjerom da cijelu RS pokore za sedam dana!
– Bakir je na tri zapadne diplomatske adrese referisao da je spreman za otvoreni sukob sa Srbima. Doslovce je rekao: Imam duplo više ljudi pod oružjem od Srba, mogu da ih pregazim i da za nedelju dana uđem u Banjaluku – prenosi anonimni sagovornik Informera inače „
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar